Totaal: € 0,00 0 Artikelen

De après-ski naar uw eigen locatie halen? Dat kan nu!
Van een klein feestje tot groot (bedrijfs-)feest in winterse sfeer, Partyverhuuroldenzaal  organiseert het voor u op elke gewenste plek.
Wij werken graag uw eigen winterfeest-idee met u uit.


Bel of mail ons voor de mogelijkheden

Eventplanner Maak dan kennis met onze Event Planner! Dankzij deze hulp wordt ook het plannen van uw event een koud kunstje! Party plannen lastig?

Sfeer en Meer

Sfeer & Meer wordt vervolgd!
Na de eerste succesvolle editie zal op 30 september en 1 en 2 oktober 2011 op het terrein van recreatiegebied Het Hulsbeek de tweede editie van Sfeer & Meer plaats vinden.
Tijdens dit sfeervolle en unieke buitenevenement krijgen de deelnemers de gelegenheid hun exclusieve producten in deze sfeervolle ambiance te presenteren.
Er zullen diverse shows en demonstraties plaatsvinden. De Valkenhof met roofvogels, Mieke Boode met haar schapen, Modderpoel met 4-wiel aangedreven auto's, Circus Tijdgeest en niet te vergeten de modeshows zorgen voor het vermaak van jong en oud.
Sfeer & Meer 2011 wordt nog sfeervoller vanwege de gezellige koopavonden.
Vrijdagavond zal de Oostenrijkse Vanessa samen met haar band, Die Freche Engel, zorgen voor een Super Stimmung! Vanessa en haar Freche Engel zijn de stemmingmakers tijdens de après ski in Tirol en omgeving.
Zaterdag zullen de illusionisten Rob en Emiel, bekend van de Uri Geller-show, tijdens diverse shows gedurende de middag en avond hun kunsten vertonen. Je staat erbij en kijkt ernaar..... Dit is echt onvoorstelbaar en moet je gewoon met eigen ogen zien om erover mee te kunnen praten

<< Terug
© 2019 | Webdesign: Accept-it.nl