Totaal: € 0,00 0 Artikelen

De après-ski naar uw eigen locatie halen? Dat kan nu!
Van een klein feestje tot groot (bedrijfs-)feest in winterse sfeer, Partyverhuuroldenzaal  organiseert het voor u op elke gewenste plek.
Wij werken graag uw eigen winterfeest-idee met u uit.


Bel of mail ons voor de mogelijkheden

Eventplanner Maak dan kennis met onze Event Planner! Dankzij deze hulp wordt ook het plannen van uw event een koud kunstje! Party plannen lastig?

Nieuwe producten

Deze rubriek bevat producten die wij net nieuw in ons programma hebben opgenomen en op deze pagina extra aandacht willen geven. De prijzen van deze artikelen zijn, indien niet genoemd, op aanvraag.

Indien u meer wilt weten over onderstaande producten, klikt u dan op 'Vraag naar...', zo kunt u eenvoudig een vrijblijvende email over het betreffende product versturen.

Chocoladefontein

Deze chocoladefontein is een geweldige toevoeging voor uw tuinfeest of bedrijfsevenement. Wij leveren de chocoladefontein inclusief chocolade voor het gewenste aantal personen, exclusief dips. U kunt hier bijvoorbeeld vers fruit voor gebruiken.

Leveringsomvang:
- Professionele chocoladefontein (230 Volt)
- Chocolade (voldoende voor het opgegeven gezelschap)
- Exclusief: dips zoals aardbeien, lange-vingers, marshmellows, soesjes, enzovoort

Vraag naar de prijs en de mogelijkheden!

VIP-DOME

De CROSSOVER™ is een futuristisch vormgegeven, vernieuwend tentconcept dat grensverleggend is met uitstraling en mogelijkheden . De Crossover is verkrijgbaar IN WIT EN ZWART

© 2019 | Webdesign: Accept-it.nl